Liftbusser i Herning, Silkeborg, Ikast og omegn

Er du på udkig efter udlejning af liftbusser til konkurrencedygtige priser? Hos Engesvang Turistfart har vi et bredt udvalg af liftbusser og turistbusser til enhver lejlighed. Vi har blandt andet en stor liftbus med op til 45 pladser alt afhængigt af antallet af kørestolsbrugere. Bussen giver mulighed for, at større selskaber med kørestolsbrugere har mulighed for at rejse samlet. Til mindre selskaber har vi eksempelvis en VW Sprinter 518 som giver plads til 4 kørestole eller op til 20 personer. Busserne udlejes med chauffør og kørelejlighed til en konkurrencedygtig pris.

God service og højt humør

Engesvang Turistfart er en erfaren og professionel virksomhed som har eksisteret siden 1950. Vores udvikling har været drevet af et højt serviceniveau, og vi fokuserer frem for alt på, at kunden får en god oplevelse. Vi bruger udelukkende veluddannede og rutinerede chauffører, som er i stand til at opretholde det høje serviceniveau og medvirke til, at der er god stemning på turen. Med andre ord har vi en mangeårig erfaring i arbejdet med kørsel af liftbusser, og vi gør alt hvad vi kan for at sikre en behagelig rejse.

Få et uforpligtende tilbud på liftbusser

Vores busser er parkeret i Engesvang og kører ofte i området omkring Silkeborg, Herning, Ikast og Bording. Men vi er meget fleksible, alt kan arrangeres og vi kører i hele Europa. Kontakt os endelig for leje af bus på tlf. 86 86 51 00 og hør nærmere om dine muligheder - eller indhent et uforpligtende tilbud. 

 Liftbusser Vg -6