Professionel busleje med Engesvang Turistfart

Skal du bruge buskørsel til firmafesten, familiefødselsdagen, sportsstævnet eller spejderlejren? Hos Engesvang Turistfart foretager vi professionel busleje til ethvert formål. Vi kører i hele Europa og har en mange års erfaring med at køre såvel korte som længere ture. Fælles for vores ture er et højt serviceniveau med kunden i fokus. Vi beskæftiger lige nu 20 kompetente ansatte, og vi bruger udelukkende veluddannede og rutinerede chauffører, som er i stand til at opfylde vores kvalitetskriterier om sikkerhed, tillid og troværdighed.

Fleksibilitet med kunden i fokus

Engesvang Turistfart er startet i 1950 - og vi har igennem årene været med til lidt af hvert. Derfor er vi i dag et meget fleksibelt turistfartsselskab som kan imødekomme alverdens ønsker. Vi har et meget bredt udvalg af busser og kører bl.a. med dobbeltdækkere, liftbusser samt turistbusser i alverdens størrelser. Derudover er der mulighed for at leje en stor liftbus, som giver mulighed for, at store selskaber med enkelte kørestolsbrugere kan rejse samlet. Vi udlejer ikke busser uden chauffør, men alt kan arrangeres!

 

Få et uforpligtende tilbud på leje af bus

Vores busser holder i Engesvang og kører ofte i området omkring Silkeborg, Herning, Ikast og Bording. Men vi kører i hele Europa. Så uanset om du skal bruge kørelejlighed til et enkelt arrangement, eller drømmer om at udforske Europa i en moderne turistbus med plads til hele familien – så kan du trygt kontakte os på tlf. 86 86 51 00 og indhente et uforpligtende tilbud.