Busser til ethvert formål

Her på siden kan du danne dig et overblik over vores udvalg af busser. Vi har et bredt udvalg i forskellige størrelser og typer. Du har mulighed for at klikke på hver enkelt bustype, få information om specifikationer, kapacitet og ekstraudstyr. Samtlige turistbusser lever op til strenge tekniske og sikkerhedsmæssige krav, og indvendigt er busserne rene og pæne med en indbydende indretning. Vores mindre busser har plads til mellem 6 og 12 personer, alt imens dobbeltdækkerne kan huse op til 75 personer, med køkkenfaciliteter og underholdningsmuligheder til de længere ture.

 

Liftbusser med op til 45 pladser

Vi bestræber os på at have den rigtige bus til ethvert formål. Derfor har vi også et bredt udvalg af liftbusser i forskellige størrelser. Vores store liftbus giver mulighed for, at et større selskab med kørestolsbrugere kan rejse samlet. Bussen har op til 45 pladser alt afhængigt af antallet af kørestole. I den mindre liftbus, Sprinter 518, er der plads til 4 kørestole eller op til 20 personer. Vi er enormt fleksible og rådgiver gerne i valget af bus, så vi kan sikre os, at dit selskab får en behagelig rejse.

 

Hør nærmere om vores busser og buskørsel

Vores busser holder i Engesvang og kører oftest i området omkring Silkeborg, Herning, Ikast eller Bording. Men vi kører i hele Europa, og står altid klar til at rådgive dig i valget af bus og leje af bus. Kontakt Engesvang Turistfart på tlf. 86 86 51 00 med forespørgsler om stort som småt.